4 videoer til Destination Limfjorden

Vi har tidligere hjulpet Destination Limfjorden med at lave en brandvideo, nu har vi lavet 4 nye videoer om deres styrkepositioner.
Vi har tidligere hjulpet Destination Limfjorden med at skabe et fælles grundlag for deres kommunikations- og markedsføringstiltag. Her var et centralt aspekt for den visuelle identitet at afspejle hvad destinationen tilbyder ved at inkludere Limfjordens natur og store åbne vidder, samt destinationens ildsjæle, der er med til at give en mindeværdig ferieoplevelse.

I forbindelse med vores tidligere arbejde fik vi produceret en brandvideo for Destination Limfjorden, der favnede hele destinationen. Denne gang har vi produceret intet mindre end fire videoer, hvor vi kommunikerer og viser Limfjordens styrkepositioner som er "vandoplevelser", "unikke naturlandskaber", "gastronomi" og "kunst & kultur".
Vidoerne "vandoplevelser" og "unikke naturlandskaber" viser Destination Limfjordens smukke natur og store åbne vidder, mens videoerne om "gastronomi" og "kunst & kultur" zoomer mere ind på de ildsjæle, der gør destinationen attraktiv og mindeværdig for sine feriegæster.

Alle fire videoer er filmet i samme stil som brandvideoen, men dykker et spadestik dybere ned i hvert emne, samtidig med at de taler til hver sin målgruppe. Forud for hver video har vi udarbejdet et storyboard, der har fungeret som grundstenen for videoens handling. På denne måde sikrede vi at få inkluderet de helt rigtige scener, der viser Limfjordens styrker, samt at vi ud fra de 4 videoer også kan klippe scener, som vi skal bruge til videre markedsføring på diverse sociale medier.
De fire videoer bliver rullet ud i løbet af slutningen af dette år og i løbet af 2023 i en stor displaykampagne, hvor vi brander deres styrkepositioner hen over årstiderne.
Se flere af vores cases