Version 2.o præsenteres:
Bland, Drøm & Vind din Fynske drømmeferie!

I 2021 launchede vi første version af konceptet "bland selv", hvor danskerne kunne sammensætte deres egen drømmeferie til Fyn og vinde den! Kampagnen var en succes, så planerne om en version 2.0 blev hurtigt født...
Som med alle andre version 2.0'er skulle denne være bedre. Vi fik derfor tilføjet flere spørgsmål, som hvilket postnummer danskerne vil besøge Fyn fra og hvilken transportform de vil anvende til destinationen. Det muliggør, at vi også kan indsamle data herom - og Fyn kan blive endnu klogere på deres besøgende. Vi indsamler desuden data om, hvor stor en andel, der planlægger at komme med/uden børn og hvor de helst vil hen "Fyn og Øerne" eller "Odense".
Derudover udvidende vi også konceptet til det tyske marked, hvor vi afgrænsede os til den nordlige del af Tyskland.
Vi har kørt en stor paid social kampagne i både Danmark og Tyskland med formålet om at drive trafik indtil konkurrencen og konvertere denne trafik til sign ups. Derudover er konkurrencen blevet promoveret på Fyns kanaler: deres hjemmeside, nyhedsbrev og SoMe i begge lande.

Med udgangen af august måned har vi generet næsten 4.000 sign ups til konkurrencen (betalt/organisk), hvor af 2.392 har takket 'ja tak' til at modtage Fyns nyhedsbrev. Vinderen udtrækkes primo oktober 2022, så I kan stadig nå at være med her.

Hvis I ønsker at læse nærmere i dybden om, hvad konceptet går ud på, så læs med her!
Se andre nyheder