Videoproduktion for Destination Limfjorden

De seneste uger har vi brugt en del timer på at snakke storyboard, klippetempo, grading og speak. Vi er nemlig i fuld gang med et videoprojekt, som skal munde ud i tre forskellige film til Destination Limfjorden – hver i tre versioner til hhv. website, sociale medier og digital annoncering.
Og nu er de første to videoer røget ud af klipperummet: Den ene er en video om de verdenskendte Limfjords-østers, som du helt gratis kan plukke (ja, det kalder man det) selv på en såkaldt østerssafari. Den anden video er en intern brandingvideo, der skal bruges til at fortælle alle aktørerne i destinationen – overnatningssteder, spisesteder, attraktioner, m.v. – hvad Destination Limfjorden laver, og hvordan aktørerne kan drage fordel af et samarbejde med destinationen.
Nu er vi i fuld gang med at planlægge indhold og storyboard til den tredje video, der skal filmes i midten af maj – hvis vejret er med os. Denne video skal bruges eksternt til at formidle Destination Limfjordens brand og særegne kendetegn til turister både i Danmark, Tyskland og øvrige udenlandske markeder. Så der er rigtig mange ting, vi gerne vil have med. Men hvis ikke klippetempoet skal give alt for mange associationer til stroposkob-lys, er vi nok nødt til at forsøge at vælge de mest ikoniske steder ud.
Det svære har jo ikke været at finde ud af, hvad vi vil fortælle - oplevelser og smukke steder er der jo nok af i destinationen. Det svære har været at udvælge, hvad der skal prioriteres i fortællingen; og hvordan vi så skruer de relativt få sekunder sammen, så det bliver en narrativ fortælling, der også giver mening for modtageren.
Thomas R. Andersen, Founding Partner og Creative Director
Se andre nyheder