Udarbejdelse af strategiske explainer-videoer for Destination Limfjorden

På vegne af Destination Limfjorden har vi produceret to explainer-videoer; en, der skulle få flere aktører til at blive partner, og en, der skulle få partnerne til at følge og interagere med destinationen på sociale medier (en såkaldt "følg os"-video).

Vi startede – som vi altid gør – med at indsamle indsigter. Det var bl.a. vigtigt at få indblik i Destination Limfjordens partnerprogram, USP'er, ønskede budskaber og design-DNA. Ud fra dette udvalgte vi i fællesskab med destinationen, hvad der var vigtigt at have fokus på i videoen.

Herefter designede vi et storyboard for begge videoer ud fra følgende opbygning: intro, peak, uddybning og afslutning.
Det vigtige budskab
I introen var det vigtigt at vise brandet på en autentisk måde efterfulgt af det vigtigste budskab. Det er nemlig afgørende at komme med dette hurtigt, så vi sikrer, at målgruppen får det med, inden de bliver afbrudt eller mister interessen. Herefter uddybede vi videoens budskab og pointe og indsatte til sidst destinationens logo igen med en CTA.
For at skabe genkendelighed for potentielle nye partnere anvendte vi Destination Limfjordens partnerskabsikoner. Destinationen benytter nemlig skaldyrsikoner i forskellige størrelser til at kommunikere deres fire forskellige partnerskaber: Det lille visualiseres med en fjordreje, mellem er en blåmusling, det store er en østers, mens premium er en hummer.
Derudover medvirkede ikonerne til at brande en af Destination Limfjordens USP'er: Nemlig gastronomi med fokus på limfjordsøsters og skaldyr. På samme måde brugte vi bølger som overgang mellem scenerne i "følg os"-videoen – en anden af destinationens USP'er er nemlig havet.

Da begge videoer skulle anvendes på sociale medier, sørgede vi for at levere dem i de korrekte formater til både newsfeed og story.

Den endelige partner-video til brug på newsfeed

Den endelige "følg os"-video til brug på newsfeed

Se flere af vores cases