SMV:Digital-puljerne åbner for ansøgninger – skal vi hjælpe dig med at søge?

Der er åben for ansøgninger den 15. august
Vil du have flere direkte bookinger i dit eget bookingsystem? Ønsker du at styrke din placering i markedet? Måske en ny marketingstrategi? Eller har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem udnyttelse af din virksomheds data?
De fleste kender formentlig til problemstillingerne med, at der er aspekter af ens virksomhed man gerne vil optimere eller investere yderligere i – men det kan være svært at få alle ender til at mødes.

Men der findes faktisk en række puljer – med fællesbetegnelsen SMV:Digital – som netop kan hjælpe dig med at få økonomisk støtte og rådgivning til lige netop dine udfordringer. Hæng på, hvis du vil blive lidt klogere på hvordan du kan få støtte af SMV:Digital.
Hvilke puljer kan jeg søge?

For virksomheder i oplevelsesøkonomi- og turismebranchen kan med fordel søge disse tre puljer:

  • 1
    Investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr.
  • 2
    Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.
  • 3
    Skab værdi med data: Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
First Coffee's erfaring med ansøgninger til SMV:Digital

Vi har hjulpet flere af vores kunder indenfor turisme- og oplevelsesøkonomibranchen med at søge SMV:Digital-puljer og vi hjælper også gerne dig med ansøgningen.

Vores kunder har bl.a. fået støttemidler til:

- Strategiplan for øget konkurrence fra OTA'erne

- Ny marketingstrategi og kommunikationsplan for at øge væksten af udenlandske turismegæster

- Konceptudvikling nye af nye produkter eller services

First Coffee er en godkendt SMV-rådgiver.
Pulje 1: Investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr.
Søger du investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr., fordeles pengene, så der er op til 200.000 kr. til investering i teknologi og IT og tilhørende rådgivning vedrørende implementering af din investering for 50.000 kr.

Det betyder, at du f.eks. kan investere i nye IT- eller CRM-systemer, automatisering eller en ny e-mail markering platform.

Puljen åbner for ansøgninger tirsdag den 15. august 2023 kl. 9 – og det er først til mølle, så vi anbefaler, at du sidder klar med en ansøgning, der blot skal indsendes. Vi tilbyder at lave ansøgningen sammen med dig, så vi sammen sikrer, at du kan vækste din forretning igennem puljerne.
Kontakt Dennis Østergaard og start din ansøgning med First Coffee nu
- vi hjælper dig i mål!
Pulje 2: Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.
Søger du tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr., kan du få hjælp til at afklare udfordringer i din virksomhed, beskrive digitale løsninger på markedet og rådgivning vedrørende implementering indenfor lige netop det område, som er relevant for dig.

Det betyder, at du f.eks. kan få rådgivning omkring din nye marketingstrategi, annoncering og markedsføring (Facebook, Instagram, YouTube, e-mail m.m.) eller din contentproduktion.

Puljen åbner for ansøgninger tirsdag den 15. august 2023 klokken 9 – og det er først til mølle, så vi anbefaler, at du sidder klar med en ansøgning, der blot skal indsendes. Vi tilbyder at lave ansøgningen sammen med dig, så vi sammen sikrer, at du kan vækste din forretning igennem puljerne.
Kontakt Dennis Østergaard og start din ansøgning med First Coffee nu
- vi hjælper dig i mål!
Pulje 3: Skab værdi med data: Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
Søger du puljen skab værdi med data: tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr. kan du få hjælp til at forstå og anvende data i din virksomhed. Det betyder, at du f.eks. kan få hjælp til:

- Hvordan data kan bruges til at skabe overblik over, hvornår din virksomhed sælger udvalgte produkter så du kan målrette indsatser omkring produktsalg

- Hvordan visualisering af data kan hjælpe med at spotte nye salgs- og forretningsmuligheder og gøre dine beslutningsprocesser datadrevne

- Hvordan indsigt i data kan være med til at frigøre tid og ressourcer ved at identificere områder i virksomheden, hvor der kan optimeres og effektiviseres

- Hvordan du kan analysere data til at identificere leads af høj kvalitet, skabe optimale kunderejser eller forudsige dine kunders præferencer og behov

- Hvordan virksomhedens data kan sammenlignes på tværs af datakilder, så det f.eks. bliver muligt at analysere og sammenstille marketingkampagner og opnå indsigter til planlægning af fremtidige kampagner

- Hvordan virksomhedens data kan anvendes til at identificere og dokumentere mulige klimabesparelser, mv.

Puljen åbner for ansøgninger tirsdag den 30. august 2023 klokken 9 – Og det er først til mølle, så vi anbefaler, at du sidder klar med en ansøgning, der blot skal indsendes. Vi tilbyder at lave ansøgningen sammen med dig, så vi sammen sikrer, at du kan vækste din forretning igennem puljerne.
Kontakt Dennis Østergaard og start din ansøgning med First Coffee nu
- vi hjælper dig i mål!
Sæt kryds i kalenderen

Fælles for puljerne er, at det er først til mølle. Det er derfor en god ide at udfylde ansøgningsskemaet på forhånd, så du er klar til at ansøge kl. 9, når puljerne dørene åbner for ansøgninger hhv. den 15. og den 30. august. Vi tilbyder at lave ansøgningen sammen med dig, så vi sammen sikrer, at du kan vækste din forretning igennem puljerne.