Mød Rannveig
Rannveig Ingvarsdóttir
Junior Designer

30 53 10 13
rannveig@firstcoffee.dk
Linkedin

Rannveig har arbejdet med grafisk design, animation og webudvikling siden 2019, hvor hun blev uddannet professionsbachelor i design og business fra VIA Design and Business. Siden har Rannveig arbejdet som grafisk designer ved en række store danske virksomheder, herunder BIBIANA Danmark og Sinnerup. Rannveig har derfor stor erfaring med content creation, særligt grafisk design, billeder, visuelt indhold til sociale medier og animationer. Sideløbende har Rannveig også dygtiggjort sig indenfor UX/UI, sketching og webudvikling.

Rannveig har en forkærlighed for design og innovation samt for at skabe gode oplevelser for kunder såvel som brugere. Hun har arbejdet med kundekontakt og service i mere end 10 år, og er derfor vant til at møde kunderne i øjenhøjde med fokus på at skabe et trygt samarbejde.
Hos First Coffee er Rannveig vores kreative og visuelle wizard, der giver liv til ideer gennem sit design. Ved at kombinere viden om farver, layout, typografi og billeder, skaber hun visuelle elementer, der formidler budskaber, engagerer publikum og forbedrer brugeroplevelsen

Gennem grundig research og analyse af kundens mål og forbrugerens behov skaber Rannveig skræddersyede designløsninger, der passer til forskellige formål og platforme. Og så sørger hun desuden for at tage hensyn til kundens brandidentitet, målgruppe og tendenser i markedet for at sikre, at slutdesignet passer til kunden, men samtidigt er appellerende for forbrugeren.

Rannveig går til sine arbejdsopgaver med en kæmpe portion gå-på-mod og engagement, og kan knække selv den hårdeste grafiske nød.

Bestiller en cortado med en snasket kanelsnurre på siden.