Mød Line
Line Risum
Junior Designer

22 48 88 66
Line@firstcoffee.dk
Linkedin

Line er som nyuddannet multimediedesigner ankommet til First coffee frisk fra tegnebrættet. Igennem sin uddannelse har hun haft fokus på content creation, og hun er særligt skarp til blandt andet grafisk design, billeder, sociale medier og animationer.

Men det er ikke det eneste, Line er dygtig til. Selvom at content creator-hatten passer hende godt, tager hun ligeledes gerne udviklerbukserne på, hvor hun trækker på sin erfaring indenfor UX/UI, webudvikling og kodning. Og sidst spidser hun også gerne blyanten og tegner skitser og animationer i hånden.
Line afsluttede sin uddannelse med hovedopgave om bådfirmaet, Greenland Cruises, i Grønland med fokus på turisme, Grønlands natur og sammenhængen mellem den digitale og fysiske oplevelse. Hun har derfor allerede haft mulighed for at gøre sig erfaringer med den verden, First Coffee opererer inden for: turismen- og oplevelsesbranchen.

Line har en forkærlighed for design og nytænkning samt at skabe den gode oplevelse for kunder såvel som brugere. Hun har i mere end 10 år arbejdet med kundekontakt og service og er derfor vant til at møde kunder i øjenhøjde med fokus på at skabe et trygt samarbejde.

Line er blevet en del af teamet til trods for sine manglende evner til at nyde en kop kaffe. Hun bestiller dog gerne en varm kakao og hindbærsnitte fra Moccacity eller lister sig til en frappuccino i håb om, kollegaerne ikke opdager, at den er uden kaffe.