Parli italiano?
A Spasso Con Elena

Vi blev kontaktet af Elena, der ejer "A Spasso con Elena", da hun godt kunne tænke sig at blive mere aktuel på det danske marked. Elena er fra Italien, uddannet indenfor kunsthistorie & fremmedsprog og certificeret guide med 8 års erfaring. Hun tilbyder skræddersyede, guidede ture i København, hvor kunst og sprog ofte er i fokus
Hendes primære målgruppe er udenlandske rejsende, men ovenpå corona, er ønsket om at blive større på hjemmemarkedet vokset. For at hjælpe Elena med dette ønske, har vi inddelt opgaven i fire faser:

Første del omhandler et indledende indsigtsarbejde, hvor vi afdækker Elenas danske målgruppe. Er det danskere, der er i markedet for guidede ture eller nærmere sprogskoler, kulturinstitutioner og kommuner, hvor man sammen kunne udvikle et produkt med kultur og sprog i fokus? Vi har afsøgt begge dele (bl.a. ved at ringe rundt til et utal af mulige samarbejdspartnere) og kan afsløre, at Elena især har en meget lovende B2B målgruppe.

Vi arbejder videre med B2B målgruppen i fase to, hvor vi skal udvikle Elenas produkt(er), så det matcher markedsefterspørgslen og den nye målgruppe. Det gør vi ved at definere Elenas styrker, og hvordan hun kan bruge dem aktivt til at forme nogle produkter, der understøtter efterspørgslen i markedet.

Den tredje fase handler om at bringe det hele i spil i en dedikeret kommunikationsstrategi. Her har vi twistet den klassiske kommunikationsstrategi og udarbejdet salgsmateriale til Elena. Salgsmaterialet skal sendes til de mulige samarbejdspartnere, så hun nemt kan kommunikere hvem hun er, hvad hun kan og hvordan hun kan skabe værdi for dem og deres målgruppe.

Nu er vi nået til den fjerde og afsluttende fase, hvor Elena skal kontakte de leads, vi har fundet til hende og pitche sit produkt og forhåbentlig gå en masse spændende ture med kunst- og sproginteresserede danskere. Vi hos First Coffee glæder os til at høre, hvordan det går og om vi har fået skabt et produkt som sprogskoler, kulturinstitutioner og kommuner kan se sig selv i.

Har du lyst til at blive klogere på sprog, kultur eller opdage nogle gemte perler i København, så er Elena den helt rigtige at gå en tur med – find hende her.
Se andre nyheder