Vi opruster med kendt rejsebranche-profil

Fra august bliver Jens Juliussen, som de fleste i rejsebranchen vil kende som forhenværende Head of Product Development hos Thomas Cook, en del af vores hold. Han bliver seniorrådgiver inden for produktudvikling og marketing for vores kunder.
Jens Juliussen har mere end 25 års erfaring inden for rejsebranchen og skal være med til at udvikle og styrke vores kompetencer – i tæt samspil med det øvrige team. Han vil bl.a. rådgive destinationer og aktører i den danske rejsebranche inden for produktudvikling, trends og marketing.

Jens Juliussen ansættes som Travel Trade & Marketing Director i vores søstervirksomhed Related, men vil være fast tilknyttet First Coffee som seniorrådgiver.
Et stærkt brand og en sund virksomhedskultur
Jens Juliussen har en indgående indsigt i den danske og nordiske rejsebranche. Han startede i 1985 hos Spies, først som Area Manager og senere som produktansvarlig. Siden var han i 15 år ansat som Contracts- Resort- and Service Manager hos Scandinavian Leisure Group i Stockholm.

I dag kender mange ham primært for hans rolle hos Thomas Cook Northern Europe hvor han frem til 2018 var Produktionschef for koncernens charterprodukt, samt Head of Product Development for Dynamic Packaging.

Han kommer senest fra en stilling som Head of Contracting hos det førende nordiske incoming-bureau Tour Partner Group Nordics (tidligere Trans Nordic Tours).
Jens har et helt unikt og yderst solidt kendskab til, hvordan tingene fungerer "på den anden side", både hos rejsebureauer og hos incoming-bureauer. Derfor kan han fx rådgive danske destinationer om udvikling og etablering af inbound-pakker og -muligheder. Sammen med vores allerede stærke kompetencer inden for marketing, branding og brugeroplevelser kan vi nu for alvor tilbyde 360 graders rådgivning om, hvordan aktører og destinationer kan udvikle deres brand og tiltrække nye målgrupper og markeder. Jeg er enormt stolt og beæret over, at en så stærk profil som Jens har vist interesse for at blive en del af vores team, og jeg glæder mig rigtig meget til, at han bliver en del af holdet.
Henrik Koch, medejer af First Coffee samt direktør hos og ejer af Related
- Udover at have et stærkt brand og en grundlæggende sund virksomhedsfilosofi og -kultur, anser jeg First Coffee og Related for at besidde netop de kvaliteter, der skal til for at forme fremtiden og for at tage vare på de muligheder, der opstår i kølvandet på det seneste års nedsmeltning i den globale rejsebranche. Det føles som det næste helt naturlige skridt for mig at indtage pladsen på "den anden side af bordet" og således være med til at realisere det store potentiale, der ligger i at udvikle forretningen, etablere nye partnerskaber samt styrke markedsføringen med henblik på at nå frem til nye markeder og kunder, siger Jens Juliussen.

Han tiltræder stillingen den 23. august 2021.
Se andre nyheder