PR opgave omkring det banebrydende event for Nordborg Resort

I samarbejde med Related assisterede vi Center Parcs Europe med PR omkring det banebrydende event for det nye Nordborg Resort, der forventes at åbne dørene i sensommeren 2024.
Den 17. maj 2022 blev det første spadestik taget til det kommende Nordborg Resort, som har været på tegnebrættet siden 2012. Vi stod for alt PR omkring denne dag, hvor vi bl.a. inviterede medier til pressebegivenheden, som vi også selv deltog i, samt stod for distribueringen af pressemeddelser til lokale og nationale medier.

Som et resultat af vores PR-indsats deltog både regionale radio- og tv-stationer som DR og TV Syd såvel som aviser til eventet – og mediedækningen havde en samlet rækkevidde på 741.000 og en annonceværdi på 178.470 DKK.
"Det er vores første park i Danmark og Skandinavien, og vi ser et stort potentiale i dette marked. For os er det vigtigt at skabe en positiv indflydende i lokalsamfundet og inspirere vores gæster til også at udforske området uden for feriestedet. Samtidig fokuserer vi på at støtte lokale leverandører og producenter."

Olivier Garaïalde, CEO, Center Parcs Europe, som forventer, at det kommende Nordborg Resort bliver et flagskib i virksomheden portefølje.
Om Nordborg Resort

Nordborg Resort bliver et komplet og moderne feriested på Nordals med 440 sommerhuse i etape ét og alt, hvad man kan drømme om af faciliteter - lige fra badeland og restauranter til sportsaktiviteter og underholdning for alle aldre, både indendørs og udendørs.

Efter fase ét er der planer om yderligere 160 sommerhuse i fase to – og 120 flere i fase tre. Resortet skal bygges efter bæredygtighedsprincipperne i DGNB-standarden og certificeres som guld.

Resortet forventes at modtage 160.000 gæster årligt – fra Tyskland, Holland, Sverige, Norge og Danmark. Det forventes også, at der skabes 200 fuldtidsstillinger svarende til 300 ansatte i første fase.

Læs mere om Nordborg Resort her

Om Center Parcs
Europe Center Parcs Europe er en del af franske Groupe Pierre & Vacances Center Parcs, der er Europas største udlejer af feriehuse under navnene Center Parcs og Sunparks. Center Parcs Europe driver i dag 28 feriecentre (26 Center Parcs og 2 Sunparks) i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig - og snart også i Danmark.

Groupe Pierre et Vacances Center Parcs blev grundlagt i 1967 og har igennem mere end 50 år udviklet innovative og bæredygtige feriekoncepter ved nogle af Europas smukkeste destinationer - ved havet, i bjergene, på landet og i byerne. Under sine forskellige brands - Pierre & Vacances, Maeva, Center Parcs, Villages Nature Paris, Sunparks and Aparthotels Adagio - byder virksomheden hvert år velkommen til 8 millioner gæster i knap 46.000 lejligheder og feriehuse, fordelt på 282 lokationer i Europa. Pierre et Vacances SA er listet på Paris Stock Exchange, Euronext.

Se flere af vores cases