Mød Jens
Jens Juliussen
Travel Trade Director

Jens har mere end 25 års erfaring fra den danske og nordiske rejsebranche, bl.a. som Head of Product Development hos Thomas Cook igennem mange år, Derudover har Jens været ansvarlig for den interne opbygning af krydstogt-virksomheden i MyTravel, hvor der på ganske kort tid blev skabt kraftig vækst i hele Skandinavien.

Det har givet ham et helt unikt og yderst solidt kendskab til, hvordan tingene fungerer "på den anden side", både hos rejsebureauer og hos incoming-selskaber. Dermed kan han bl.a. rådgive danske destinationer om udvikling og etablering af inbound-pakker og -muligheder.
Sammen med vores øvrige kompetencer inden for marketing, branding og brugeroplevelser kan vi således tilbyde 360 graders rådgivning om, hvordan aktører og destinationer kan udvikle deres brand og produktudbud for på den måde at tiltrække nye målgrupper og markeder.

Jens kommer senest fra en stilling som Head of Contracting hos det førende nordiske incoming-bureau Tour Partner Group Nordics (tidligere Trans Nordic Tours).

Jens drikker sin kaffe sort (helst espresso) og gerne med Pastel de Nata Belem til – En lille flødekage som han lærte at kende – og elske - under sit et-årige ophold i Lissabon.