Mærk stemningen på Jamaica

På vegne af Jamaica Tourism Board blev vi valgt til at hjælpe med koordineringen af en pressetur til Jamaica. Målet med turen var at få svenske medier til at udforske og mærke Jamaicas stemning – og dele deres oplevelser og historier med deres læsere.
Rejsen var skræddersyet til at passe de svenske rejsende og deres interesser, med en blanding af strand-, kultur- og dyrelivsoplevelser. Aktiviteterne omfattede river rafting på den smukke Martha Brae-flod og et besøg i byen Ocho Rios, en tidligere fiskerlandsby, tæt på regnskoven, floder og Dunns River Falls. Et 180 m højt bjergvandfald med lagunebassiner, omgivet af træer blev også besøgt. Nogle af scenerne til Dr. No (1962), den første James Bond-film, blev optaget her. Gruppen besøgte også Chukka Sandy Bay for at ride en tur gennem det naturskønne landskab og langs kysten til en smuk, hvid sandstrand, hvor de afslutningsvis rider ud i havet.

Vi sikrede deltagelse fra flere topmedier i Sverige, herunder førende nationale aviser, såsom Aftonbladet, rejsemagasinet Vagabond, damemagasinet Damernas Värld samt rejsebloggere, hvilket resulterede i fem omfattende artikler og en samlet rækkevidde på 3 millioner svenskere.
Se andre nyheder