Henrik Koch
Founding Partner & Senior advisor

Henrik har adskillige års erfaring med turismebranchen både i Danmark og udlandet og har særligt de seneste ti år arbejdet med branding- og kommunikationsstrategier for udenlandske destinationer som Dubai, Portugal, Kroatien, Las Vegas, Irland og Malta – med fokus på at tiltrække danske, svenske, norske og finske turister. Ligeledes har Henrik lavet brandstrategier og kommunikationskampagner for danske destinationer som bl.a. Gudenåen, Hærvejen og Limfjorden.

Henrik har stor erfaring med at udvikle og forankre strategier og kampagner. Han er idemanden bag mange af vores kreative kampagner og er generelt god til at udfordre status quo.

Samtidig bruger han gerne dagens kaffepauser på at holde sig opdateret på trends og tendenser inden for rejsebranchen, og laver årligt en markedsanalyse af turisters forbrugeradfærd sammen med anerkendte analysebureauer i pt. 13 forskellige lande.

Henrik er en del af first coffees ejerkreds, men ikke en del af den daglige drift. Ved siden af sin rolle i first coffee er han nemlig direktør i og ejer af kommunikationsbureauet Related. I first coffee fungerer han som sparringspartner for den daglige ledelse og sikrer, at first coffee får del i Relateds brancheindsigt og viden om turismebranchen i et globalt perspektiv – og at de to bureauer sparrer og vidensdeler på tværs.

Drikker sin kaffe med mælk og sukker og sværger til en kanelsnegl med lys glasur.


+45 22 31 59 30

LinkedIn