Fotoshoot ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Aarhus Internationale Sejlsportscenter er kendt for at være et sted, hvor sejlsportseliten bliver udklækket, vinderkulturen blomstrer og glæden for sejlsporten er stor.
Det er dog også et sted, hvor du som virksomhed, kan få lov til at komme indenfor, afholde dit møde eller konference og blive inspireret af vinderkulturen. Den vinderkultur og mentalitet, der handler om at spille hinanden gode, er dét, virksomheder køber ind i, når de vælger at afholde deres møde, seminar eller teambuilding-event hos Aarhus Internationale Sejlsportscenter.
Show it – don't tell it
Flotte lokaler med god udsigt kan man få mange steder, men at kombinere det med verdenseliten inden for dansk sejlsport: super atmosfære, fantastisk holdånd og en hel unik sammenarbejdsform som skaber morgendagens vindere. Denne energi kan ses, høres og mærkes helt ind i mødelokalet. Det inspirerer!

Vi har afholdt et fotoshoot ude ved Sejlsportscenteret for at fange nogle af disse øjeblikke, der gør det til et specielt og anderledes sted at holde sit møde.

I kan se nogle af de billeder der blev tager herunder:
Se flere af vores nyheder