Fire nordiske foodies laver kogebog med inspiration fra Dubais madscene

Dubai er kendt for fine dining og Michelin-restauranter, men er også hjemsted for en farverig og mangfoldig kulinarisk scene med mad fra hele verden og en endeløs række af små madboder og street food, der bare venter på at blive udforsket.
For at sætte fokus på den mangfoldige madscene i Dubai inviterede vi derfor fire madbloggere fra Danmark og Sverige til Dubai for at samle inspiration – efter turen skulle de nemlig lave en kogebog fyldt med opskrifter fra Dubai.

På turen var de bl.a. på madmarkedet Time Out Market, på den kantonesiske Michelin-restaurant Hakkasan, på dessert-workshop og på rundtur i souken.
En digital kogebog
Madbloggerne fortolkede de mange smagsindtryk og udarbejdede to opskrifter hver, som vi samlede og opsatte som en digital kogebog. Udover opskrifterne præsenteres og vises flere af de steder bloggerne var forud for deres inspiration til opskrifterne, som bl.a. den kantonesiske Michelin-restaurant Hakkasan. Du kan derfor gå i deres fodspor og måske se, hvordan de er blevet inspireret.

Herunder er der glimt fra nogle af de retter vores dygtige madbloggere har lavet med udgangspunkt i Dubais madscene samt selve kogebogen:
Grafisk produktion til Paid Social kampagne
Udover kogebogen designede vi også grafiske bannere til en digital kampagne, som Dubai selv kørte med formålet om at downloade kogebogen. Vi lavede flere stories og newsfeed bannere, hvor vi tog udgangspunkt i madbloggerne og deres retter, for at skabe en råd tråd i kampagnen.

Herunder er der et par eksempler på nogle af bannerne:

Se andre nyheder