Fire nordiske foodies laver kogebog med inspiration fra Dubais madscene

Dubai er kendt for fine dining og Michelin-restauranter, men er også hjemsted for en farverig og mangfoldig kulinarisk scene med mad fra hele verden og en endeløs række af små madboder og street food, der bare venter på at blive udforsket.
For at sætte fokus på den mangfoldige madscene i Dubai inviterede vi derfor fire madbloggere fra Danmark og Sverige til Dubai for at samle inspiration – efter turen skulle de nemlig lave en kogebog fyldt med opskrifter fra Dubai.

På turen var de bl.a. på madmarkedet Time Out Market, på den kantonesiske Michelin-restaurant Hakkasan, på dessert-workshop og på rundtur i souken.
Efter hjemkomsten har alle fire fortolket de mange smagsindtryk og hver udarbejdet to opskrifter, som vi nu samler og opsætter som en digital kogebog. Derudover skal vi også lave grafisk materiale til en digital kampagne omkring kogebogen.

Vi glæder os til at vise det færdige resultat.

Herunder er der fire glimt fra nogle af de retter vores dygtige madbloggere har lavet:

Se andre nyheder