Mød Dennis Grauslund
Dennis Grauslund
Insights & Data Director

dennis.grauslund@firstcoffee.dk
+45 ‭51 55 85 39‬

LinkedIn

Dennis er med egne ord en turismenørd med forkærlighed for analyser med tyngde. Før han blev en del af First Coffee, var han lektor og projektleder hos Professionshøjskolen UCN, hvor han var ansvarlig for forskellige undersøgelser og forskningsprojekter om turisme.

Hos First Coffee nyder vi og kunderne godt af hans mere end fem års erfaring med at designe undersøgelser samt indsamle og analysere data for til slut at formidle ny viden til samarbejdspartnere, interessenter og øvrigt erhvervsliv.

Dennis er især passioneret omkring, hvordan viden og data kan sættes i spil, så virksomheder og organisationer kan skabe bedre oplevelser og gøre en positiv forskel for gæsterne – og bundlinjen.
Han har igennem årene samarbejdet med forskellige aktører og destinationer og har dermed et bredt kendskab til turismebranchens forskellige typer aktører og den virkelighed, de agerer i. Det giver ham en solid fordel i nyere samarbejdsrelationer, at han har forståelse for den kompleksitet, mange aktører står i – både med ny lovgivning, nye målgrupper, ny teknologi og nye samarbejdspartnere.

Dennis er særligt skarp på kvalitative metoder, der giver en dyb forståelse af fænomener, adfærd og komplekse emner. Han har dog også gennemført flere forskningsprojekter med en mixed methods-tilgang, der inkorporerer kvantitative undersøgelsesdesigns. Med sin nysgerrige tilgang har Dennis også benyttet sig af anderledes metoder som network analysis og photo-elicitation.

Foruden sin brede erfaring i at indsamle, analysere og fortolke data, har Dennis stor erfaring med at kommunikere resultater til aktører. Han er også en dygtig projektleder med et skarpt øje for detaljer.

Dennis har en cand.mag. i turisme kombineret med efteruddannelse ved Harvard Business School Executive Education. Tidligere har han også været projektleder og turismeudviklingskonsulent for en af de største kystdestinationer i Danmark.

Han foretrækker sin kaffe med rigelig kold mælk og en romkugle fra Bauns Bageri i Aalborg