Mød Dennis Grauslund
Dennis Grauslund
Insights & Data Director

dennis.grauslund@firstcoffee.dk
+45 ‭51 55 85 39‬

LinkedIn

Dennis har en stor interesse i hvordan viden og data kan sættes i spil, så virksomheder og organisationer kan skabe bedre oplevelser og gøre en positiv forskel for gæster og øvrige omverden. Med en cand.mag. i turisme kombineret med efteruddannelse ved Harvard Business School Executive Education har Dennis en holistisk tilgang til arbejdet med kunderne.

Dennis har i hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med turisme på forskellig vis. Først som konsulent og projektleder i det offentlige, hvor udvikling af politikker og ledelse af projekter var i centrum.
Han har senest som lektor været med til at designe undersøgelser, indsamle og analysere data for til slut at formidle ny viden til samarbejdspartnere, interessenter og øvrigt erhvervsliv. Den erfaring tager han med her og vil dermed bidrage til et endnu stærkere beslutningsgrundlag baseret på viden og indsigt.

I First Coffee vil han bidrage med sit kompetencer indenfor dataindsamling og analyse, ligesom han naturligvis vil bidrage til formidlingen af de indsigter som vi skaber i samarbejde med vores kunder.

Derudover bliver Dennis involveret i at udvikle nye produkter, processer og værktøjer, der vil komme alle vores kunder til gode.

Dennis foretrækker sin kaffe med rigelig kold mælk og en romkugle fra Bauns Bageri i Aalborg