Mød Camilla
Camilla Maja Thomsen
Digital Advisor & Project Manager

50 93 26 74
Camilla@firstcoffee.dk
Linkedin

Camilla har arbejdet med digital marketing siden 2017, hvor hun færdiggjorde sin uddannelse i Branding og Marketing Management. Sidenhen har Camilla dygtiggjort sig endnu mere i den digitale verden, blandt andet ved at tage en kandidatgrad inden for IT og kommunikation. I dag er Camilla en digital haj – med seriøs erfaring indenfor både Display og YouTube-annoncering, målgruppeanalyse, strategi- og kampagneudvikling og meget mere!

Hun forstår at arbejde med – og ud fra – data, men altid med øje for det kreative indspark og den sidste krølle, der kan løfte den sidste af en kampagnes performance. Hun har kunderejsens kompleksitet for øje, samtidigt med at hun ved hvordan man via de rette kanal- og kommunikationsstrategier kan markedsføre sig relevant og præcist overfor den ønskede målgruppe. Desuden følger Camilla skarpt med i diverse SoMe trends og det digitale medielandskab.
Camilla er projektleder til tåspidserne – og formår altid at holde overblik over vores opgaver, involverede medarbejdere og deadlines. Det er nemlig Camillas rolle hos First Coffee at drive projekter i mål, at sikre at kunders ønsker er forstået, og at vi altid kommer i mål! Og herefter tager hun gerne fat, når der skal laves dybdegående afrapportering på projekter. Men man kan også opleve Camilla med fingrene i mullen, når hun opsætter Display annoncer eller optimerer Paid Social kampagner.

Camilla er engageret og målrettet på sine kunders vegne, og knokler gerne for at komme i mål med projekter.

Bestiller som regel en cafe latte, gerne med noget sødt on the side, allerhelst en croissant fra bageriet Jumbo.