Mød Thomas
Thomas R. Andersen
Founding Partner & Creative Director

thomas@firstcoffee.dk
22 18 88 80

Linkedin

Thomas' hjerte banker for innovationsprocesser, agile udviklingsmetoder, design thinking, service design, brugervenlighed (UX), brugeroplevelse (CX) og oplevelsesøkonomi, især med fokus på menneskelige indsigter og hyppig brugerinvolvering.

Han har over 15 års erfaring med digital produktdesign og innovation, primært inden for servicebranchen samt energi- og vandforsyning. Samtidig har han arbejdet med bruger- og kundeoplevelser, branding, visuel kommunikation samt produkt- og konceptudvikling hos en række prisvindende bureauer i Danmark siden 1997. Igennem årene har han bl.a. lavet løsninger, produkter og innovation for Grøn Koncert, SmukFest, Club La Santa, Stofa, Norlys og senest Grundfos.
Thomas excellerer i at udtænke, facilitere, designe og eksekvere alle innovationsprocessens faser; altid med fokus på, hvorvidt ideerne er rentable i den virkelige verden. I en verden hvor der aldrig har været flere muligheder for at finde og forbruge underholdning, er det alfa og omega at skabe produkter og services, der tager udgangspunkt i netop kunden – og sørge for, at det bliver en oplevelse, der er tiden værd. Her er brugerindsigt og hyppig brugerinddragelse ifølge Thomas en stor del af vejen til succes.

Af baggrund er Thomas Certified Experience Economy Expert fra Minneapolis, har en HD i afsætning fra CBS med speciale i forbrugeradfærd samt en BA i Layout & Design.

I samarbejdet med kunderne lægger Thomas stor vægt på ligeværdigt samarbejde, samtidig med at han ikke er bleg for at udfordre det gode gamle "plejer".

Internt i First Coffee er Thomas en del af ejerkredsen og den daglige ledelse. Han er ansvarlig for alt, der vedrører innovation og design. Samtidig sørger han gennem vidensdeling og opkvalificering for, at vi holder os fagligt på dupperne.

Thomas brygger gerne en flat white, som han drikker med en hjemmebagt bolle med en god fluffy krumme on the side.
Lidt tanker fra Thomas