Jeg skaber digitale oplevelser,
der mærkes ...

Thomas R. Andersen
Founding Partner & Creative Director

thomas@firstcoffee.dk
22 18 88 80

Linkedin

Thomas er ekspert i service design, brugervenlighed (UX), brugeroplevelse (CX), design thinking, agile udviklingsmetoder og Experience Economy Expert. Han har fokus på menneskelige indsigter og hyppig brugerinvolvering. Derudover er han Certified Experience Economy Expert fra Minneapolis, har en HD i afsætning fra CBS, med speciale i forbrugeradfærd og en BA i Layout & Design. Han har siden 1997 arbejdet med bruger- og kundeoplevelser, branding, visuel kommunikation samt produkt- og konceptudvikling hos en række prisvindende bureauer i Danmark.
Generelt har Thomas stor erfaring med oplevelsesøkonomi samt at få traditionelle virksomheder til at skabe oplevelser med kunden i centrum. I en verden hvor det aldrig har været nemmere at blive underholdt, er det alfa og omega at skabe produkter og services, der tager udgangspunkt i netop kunden – og sørge for, at det bliver en oplevelse, der er tiden værd. Her er brugerindsigt og hyppig brugerinddragelse ifølge Thomas en stor del af vejen til succes.

I samarbejdet med kunderne lægger Thomas stor vægt på ligeværdigt samarbejde, samtidig med at han ikke er bleg for at udfordre det gode gamle "plejer". Han er ikke bange for at gå nye veje og teste nye koncepter– men stadig med fokus på at tingene skal give mening både for vores kunder og deres målgruppe.

Internt i first coffee er Thomas en del af ejerkredsen og den daglige ledelse. Han er ansvarlig for alt, der vedrører innovation, design og prototyping. Samtidig sørger han gennem kompetenceudvikling, vidensdeling og opkvalificering for, at vi holder os fagligt på dupperne. Endelig er Thomas ansvarlig for vores eksterne kommunikation og står bl.a. for at dele små og store tanker og nyheder på vores hjemmeside.

Thomas har senest siddet som CCO hos SE/Norlys' innovationsafdeling Bluelabs. Tidligere har han desuden arbejdet tæt sammen med bl.a. Bakken, Grøn koncert, Club La Santa, Sol & Strand og Smukfest i sin rolle som kreativ chef hos hhv. No Zebra og 727.

Brygger gerne en flat white, som han drikker med en hjemmebagt bolle med god krumme on the side.
Lidt tanker fra Thomas