Mød Dennis
Dennis Østergaard
Founding Partner & Senior advisor

+45 61 55 12 39
dennis@firstcoffee.dk
LinkedIn

Dennis har nørdet digital kommunikation og platformudvikling i en kommerciel kontekst siden 2006. Hans primære fokus er at sikre, at kundernes digitale platforme styrker eksisterende relationer til målgruppen – og skaber nye.

Han er samtidig skarp på nye digitale forretningsmodeller, agil konceptudvikling og brugerdrevet innovation. Desuden har han en forkærlighed for omni-channel marketing – herunder kanal- og kommunikationsstrategi, strategi for indsamling af "first-party data" samt udvikling af businesscases.
I samarbejdet med kunderne består Dennis' rolle typisk i at forstå og definere samarbejdets kommercielle målsætninger og etablere et stærkt roadmap, som understøtter de strategiske og taktiske målsætninger. Dernæst bidrager han med en bred og dyb viden indenfor digital marketing-disciplinen, hvor han med sine mange års erfaring kan bidrage med optimering af selv de bedst performende frameworks og kampagner.

Internt i first coffee er Dennis en del af ejerkredsen samt den daglige ledelse og har det overordnede ansvar for administration, HR, kunderelationer samt udviklingen af digital marketing frameworks.

Tidligere har Dennis bl.a. arbejdet med platformudvikling, digital markedsføring og gamification hos bureauer som Related, No Zebra og s360 samt i softwarevirksomhederne Accedo (nu Leadfamly) og APSIS.

Nyder gerne en flat white akkompagneret af en dobbeltbagt croissant fra bageriet Mor Anna.